Ahoj,
 
Som rada, že si klikla na tento článok, no mohla by si ešte pred tým, ako ho budeš ďalej čítať urobiť pre mňa láskavosť ? Postav sa pred zrkadlo a povedz, čo vidíš.

Illustrator Yaoyao Ma Van As. Yaoyao Ma Van As, or shortly YaoYao art director, painter, illustrator, and occasional animator. For more view website   #illustration #illustrationart #iilustrationdesign #iilustrationartdrawing #illustrationartgirl #illustrationdrawingillustrators #illustrationdrawingart #digitalart #digitalartgirl #digitalartillustration #digitaldrawing #digitalpainting #art #arts #artwork #draws #drawing #drawings #yaoyaoart #yaoyaomavanas 


 

Ak medzi slovami, ktorými si opísala svoj odraz bolo: škaredá, tučné stehná, príliš veľký nos, krivý nos, moc malé/ veľké oči, škaredá pleť, krivé zuby, žlté zuby alebo čokoľvek negatívne tento článok je pre teba. Ak si o sebe nepovedala nič negatívne gratulujem máš pravdepodobne pravdivý pohľad na seba a tento článok je pre teba zbytočný ďalej čítať.  
 






Na začiatok ti chcem  pripomenúť jednu časť zo Svätého Písma, kde sa píše, že sme vytvorení na Boží obraz a myslím si, že všetci ( ktorí veria, obviously) budú so mnou súhlasiť, že Boh je krásny a dokonalý a teda, keď je napísané:

A stvoril Boh človeka na svoj obraz, na Boží obraz ho stvoril, muža a ženu ich stvoril


Tak nie je možné, aby si nebola aj ty krásna. Chápem, ľahko sa to povie, ale ťažko sa tomu verí, keď vidíš celulitídu na svojich nohách, akné na tvári alebo keď vidíš ako ti vytŕčajú kosti a to, že nemáš žiadne krivky. Áno, pravdepodobne nezodpovedáš obrazu krásy, ktorý prehlasuje táto spoločnosť.... no poviem ti môže ti to byť  úplne jedno, pretože obyčajní hriešni a mýliaci sa ľudia vravia, že nemáš dokonalú postavu a najkrajšie vlasy, ale dôležité je to, že Boh, najmocnejší, najdokonalejší, najmúdrejší, najláskavejší Boh, ktorý stvoril celú Zem a celý  vesmír volá k tebe a šepká ti ako dlho premýšľal aké budeš mať oči, nos, nohy, ako sa na teba tešil, ako sa nevedel dočkať momentu, kedy prídeš na svet, ako pre teba chystal tvoju misiu, ako sa tešil na tvoj krásny úsmev, tvoje starostlivé ruky a hlavne ti každú chvíľu tvojho života šepká do uší ako veľmi, neprestajne a neskutočne ŤA MILUJE. Čokoľvek budú ľudia o tebe hovoriť, čokoľvek ty spravíš nikdy, naozaj nikdy sa neodlúčiš od jeho lásky, nikdy ho nemôžeš sklamať, lebo on už od počiatku vekov vedel aké chyby urobíš, no predsa ťa neprestal nikdy milovať a ani neprestane. Či už tomu veríš alebo nie, nikto a nič nezmení fakt, že ťa tvoj Boh ťa neskutočne a neopísateľne miluje. Rozumiem, možno to tvoja hlava chápe, ale tvoje srdce to stále nevie pochopiť...snažíš sa vidieť ako krásne Božie dielo si, ale nejde to. Poviem ti, je to v poriadku tvoj Ocko ti úplne rozumiem a túži tvoje srdce uzdraviť a ukázať ti tvoju krásu a jeho lásku. Jediné, čo potrebuješ je, aby si za Ním prichádzala a úplne mu odhalila svoje srdce, všetko, čo prežívaš mu povedz a odovzdaj mu to. Nikto iný ako On nemôže zmeniť tvoj pohľad na seba. Preto jediné, čo  musíš je MODLIŤ SA. Prichádzaj za svojím Kráľom a nechaj sa naplniť Jeho Slovom.

Jedným z dôvodov prečo som sa rozhodla napísať tento článok bolo to, že ma  veľmi zraňovalo, keď som videla na sociálnych sieťach alebo na uliciach dievčatá, ktoré sa obliekali vyzývavo, aby tým upútali mužov. Bolo mi ľúto, že nevideli, že aj bez tej kopy makeup a aj v niečom zahalenejšom sú rovnako krásne, že muži, ktorí ich nepovažujú za krásne v teplákoch ich nie sú hodní. Mrzí ma, ak si niektoré dievčatá myslia, že ich krásu a hodnotu určuje to, či majú priateľa alebo to koľko krát sa za ňou obzrel muž. Ak to tak cítiš aj ty, ver mi, že si nádherná a nepotrebuješ na to potvrdenie od muža. Je normálne, že sa chceme páčiť mužom, no dôležitejšie je to, že náš Ocko nás považuje za krásne stále.
Nikdy nebudeš milovať dostatočne ľudí navôkol, kým nebudeš milovať seba a to nedokážeš, kým nebudeš milovať Boha celým srdcom.
Ocko nás jedine dokáže naučiť milovať. Preto nezabudni, že ho neskutočne potrebuješ. Všetci ho potrebujeme.

 

Dúfam, že ti týchto pár slov niečo, alebo možno niečo pohlo alebo ukázalo ti iný pohľad. Avšak pamätaj na to, že tvoje rany nezacelia žiadne slová ani  žiaden človek, ale  jedine Boh.

Nečakaj a bež za Ním nenechávaj ho dlhšie čakať!

 

                                                               Buďte požehnané,

                                         

                                                                                               Vaša Romana ;)

 

 

                  

 

 

Komentáre

  1. Romana, som velmo spokojna s clankom ale nepaci sa mi ze ste pouzili anglicke slovo obviously!!! Uchovavajme nase rec !!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu